شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: تقویت روابط با ترکیه به افزایش ثبات مرز‌ها کمک می‌کند (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به خط‌ونشان وزیر جنگ اسرائیل حماس خواهان حذف مفاد خلع سلاح مقاومت در طرح ترامپ شد قسد و عناصر جولانی در شمال سوریه دوباره درگیر شدند (۹ مهر ۱۴۰۴) مصر: غزه باید توسط فلسطینی‌ها مدیریت شود وزیر دفاع ایران وارد ترکیه شد (۹ مهر ۱۴۰۴) درخواست ایران برای اعمال فوری تحریم‌های جامع علیه تل‌آویو پزشکیان: نباید نیروهای علمی را به صرف یک اظهار نظر محروم کرد روایت عراقچی در هیئت دولت از سهم کارشکنی‌های آمریکایی‌ها در شکست مذاکرات روسیه و هند رزمایش ۱۵ روزه مشترک خود را آغاز کردند خط‌ونشان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای فلسطینی‌های ساکن غزه توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها (۹ مهرماه ۱۴۰۴) کاخ سفید: ترامپ آماده است «بدون هیچ پیش‌شرطی» با کیم جونگ اون مذاکره کند قائم‌پناه: اکثر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند | کاهش مداخله مجلس، تمرکز بیشتر دولت بر وظایف اصلی سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست با سه کشور اروپایی و ویتکاف در نیویورک رد شد رژیم صهیونیستی شماری از نیرو‌های امدادرسان غزه را هدف قرار داد یک استاد دانشگاه: کودک‌کشی در غزه یک راهبرد است | راه نصرالله خاموش‌شدنی نیست ادعای عجیب رسایی: تمام امضا‌های محمدرضا عارف غیرقانونی است!
سرخط خبرها

امیر واحدی: ارتش در هواپیمای بدون سرنشین به خودکفایی رسید| ساخت موشک‌های هوا‌به‌هوا توسط متخصصان ایرانی

  • کد خبر: ۱۲۴۷۴۶
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵
امیر واحدی: ارتش در هواپیمای بدون سرنشین به خودکفایی رسید| ساخت موشک‌های هوا‌به‌هوا توسط متخصصان ایرانی
فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به پیشرفت نیروی هوایی ارتش در زمینه هواپیما‌های بدون سرنشین گفت: امروز در زمینه هواپیمای بدون سرنشین به خودکفایی ۱۰۰ درصد رسیده‌ایم

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی در حاشیه بازدید از توان رزمی عملیاتی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز، اظهار داشت: در زمینه هواپیمای بدون سرنشین، پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم و دو پهپاد بسیار راهبردی و ارزشمند کمان ۱۲ و کمان ۲۲ توسط نیروی هوایی و پهپاد‌های راهبردی دیگر توسط وزارت دفاع ساخته شده است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: امروز در زمینه هواپیمای بدون سرنشین جزو اولین‌ها در منطقه هستیم و این توانایی روز به روز در حال افزایش است و در آینده‌ای نه چندان دور اخبار خوبی در این زمینه خواهیم شنید.

امیر واحدی خاطر نشان کرد: هواپیما‌های بدون سرنشین از فاز شناسایی خارج شده و به فاز عملیاتی وارد شده‌اند که در رزمایش‌های اخیر نیز توانستیم اهداف را با پهپاد‌ها و موشک‌های نقطه زن مورد اصابت قرار دهیم. با قاطعیت به تمامی کشور‌های همسایه اعلام می‌کنیم که دکترین نظامی ما دفاعی است و هیچ چشم‌داشتی به کشور دیگری نداریم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به به‌روز شدن رادار‌های هواپیماها، نیز گفت: مهماتی که در هواپیما‌های مختلف استفاده می‌شود همچون بمب‌های دور ایستای نقطه زن، موشک‌های دورایستا و موشک‌های هوا به هوا توسط صنعتگران کشور ساخته شده و در زمینه موشک‌های هوا به زمین نیز پیشرفت بسیار خوبی داشته‌ایم.

وی با اشاره به بازدیدش از پایگاه شهید فکوری تبریز گفت: امروز در تداوم بازدید از پایگاه‌های نیروی هوایی کشور، در پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز حضور یافتیم تا به همکاران خدا قوت گفته و فعالیت‌های این پایگاه را از نزدیک مورد ارزیابی قرار دهیم. پایگاه هوایی تبریز یکی از پایگاه‌های مهم و استراتژیک کشور است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: یکی از نکات مثبت این پایگاه، حضور افراد بسیار کوشا و پیگیر است، کارکنان فنی و خلبانان پایگاه هوایی شهید فکوری در دوران دفاع مقدس ثابت کردند که همیشه در صحنه هستند و پس از آن نیز با انجام تعمیرات سخت و سنگین هواپیما‌ها توسط کارکنان غیور پایگاه، برای اعتلای نیروی هوایی کوشیده اند.

امیر واحدی با اشاره به فعالیت مرکز قطعه‌سازی این پایگاه، افزود: این مرکز در سال‌های گذشته پیشرفت بسیار خوبی داشته و در برخی مواقع، قطعات بسیار مهم و گلوگاهی که مجبور به واردات از خارج بودیم را بومی سازی کرده است و باعث افتخار تبریز و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->